Iniciativas, Cultura y educaciónEn desarrollo

Noches en vela - blog de escritura

Bajo Aragón - Caspe

Noches en vela és un blog d'escriptura en el qual coomparteixo textos escrits, majoritàriament, en la meua llengua materna, lo català. // Noches en vela es un blog de escritura en el que comparto textos escritos, mayoriatariamente en mi len

www.nochesenvelaa.blogspot.com

Personas vinculadas
Raquel Llop Labaila

L'autora de blog, Raquel Llop, és una jove del municipi de Favara de Matarranya, a la comarca del Baix Aragó Casp, què des d'adolescent ha trasmès la seua pasió per la escriptura dins d'aquesta plataforma. També s'ha format com a pianista i guitarrista i en los últims mesos ha compartit a les xarxes esta faceta artística diferent a la escriptura. // La autora del blog, Raquel Llop, es una joven del municipio de Fabara, en la comarca del Bajo Aragón Caspe, que desde adolescente ha trasmitido su pasión por la escritura en esta plataforma. Formada en piano y guitarra española, en los últimos meses también ha compartido su otra faceta artística por las redes. 

El proyecto

Lo blog naix durant la meua adolescència i va madurant amb el pas del temps. Los escrits s'ambienten en un entorn rural i compten amb nombroses connotacions del paisatge i tradicions. A mesura què ha anat creixent han sorgit noves col·laboracions. Actualment participo com a columnista de Lo Cresol al Diario de Teruel. Les meues columnes també es publiquen al blog "Viles i Gents" i a "Temps de Franja". La intenció dels meus textos i del blog en sí és la defensa de la pròpia llengua normalitzant lo seu ús.  // El blog nace durante mi adolescencia y va madurando con el paso del tiempo. Los escritos se ambientan en un entorno rural y cuentan con numerosas conotaciones del paisaje y tradiciones. A medida que ha ido creciendo han surgido nuevas colaboraciones. Actualmente participo como columnista de Lo Cresol en el Diario de Teruel. Mis columnas también se publican en los blogs "Viles i gents" y "Temps de Franja". La intención de mis textos, así como la del blog en general, es la defensa de la lengua propia normalizando su uso. 

Ubicación

Sic de Fabara, una vila xiquinina què pertany a la comarca del Baix Aragó Casp, frontera en Catalunya. 

Calle Torreta, 22, 50793 Fabara, Zaragoza, Espanya